Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem mentem gimis Gólyatáborba,...

Nem mentem gimis Gólyatáborba, nehéz lesz beilleszkedni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 20:09
1 2
 1/16 anonim válasza:
83%

szia!

én most megyek 10be és én sem mentem tavaly és ha barátkozó tipus vagy akkor könnyen fog menni...

2009. aug. 27. 20:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az első hetek kicsit nehezek lesznek (mi megtanultuk egymás nevét,szokásit,hobbikat,vicces sztorikat stb.) de nem hiszem hogy hosszú távon problémáid lennének. Milyen gimibe fogsz menni?
2009. aug. 27. 20:13
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Én most megyek 11.-be de anno akik nem jöttek VERÉBtáborba, azokat még ma se sikerült teljesen befogadni...

Kivétel ha nagyon jófej vagy, és könnyen barátkozol.

Nagyon sokat számít az a verébtábor, igazán el kellett volna menned :S

2009. aug. 27. 20:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, általában egy osztálynak kevesebb mint a fele megy.
2009. aug. 27. 20:14
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

én is 9.es leszek úgy mint te és én igaz hogy elmentem a gólyatáborba,de a suli 2.hetében szept 5től elhúzunk 8napra Olaszországba mert anyumék ilyenkorra szervezték a nyaralást :S

szal ez sztem még rosszabb,mert mikorra már mindenki tudja mindenki nevét,ismeri a tanárokat meg túl vannak az első felmérőkön én akkor kezdek belejönni a dolgokba..

szal nyugi emiatt ne parázz:) 4 évig még van idő ismerkedni=)

2009. aug. 27. 20:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Am azért nem akartam menni me van ott egy rasszista gyerek általánosból aki mindig ránk szált és ugyanoda fog járni mint én és nem akartam h engem találjon meg elsőnek h "téged ismerlek b***dmeg" és téll ien a gyerek xD
2009. aug. 27. 20:28
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha úgy mész be, hogy "Jaj, nem voltam táborban, nem ismerek senkit, lesznek majd barátaim egyáltalán?" akkor nehéz lesz.

Ha úgy, hogy "Pár nap hülyülésről meg piálásról maradtam le, simán be tudom hozni, barátságos leszek mindenkivel" akkor könnyű.

Melyiket szeretnéd?

2009. aug. 27. 20:45
 8/16 anonim ***** válasza:

rasszista?

szal nem magyar vagy?

komolyan egy hülyegyerek miatt nem mentél gólyatáborba???!!!!!!!!

2009. aug. 27. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Anno én sem voltam. Semmi hátrányom nem származott belőle.
2009. aug. 27. 20:51
 10/16 anonim ***** válasza:
A gimis gólyatáborok, mivel még fiatalok vagytok felejtősek. Menj strandolj a régi haverokkal. Jobb az. Majd ráérsz megismerni az új arcokat szeptembertől.
2009. aug. 27. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!