Mindig jó tanuló voltam, könnyen belementek a dolgok a fejembe, de ez ma valahogy nem megy. Alig jegyzek meg valamit, hiába összpontosítok, nem megy bele a fejembe. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 18:28
1/2 anonim válasza:
szedd össze magad.van úgy hogy egyik nap nekem sem megy annyira, de talán másnap jobban fog.Pihenj,menj levegőre,tarts kis szünetet.Ha az agyad besokallt,csak ennyit tehetsz.
2/2 anonim válasza:
ne magolj, ne élj hörcsögmódon(bezárva), levegőzz, tarts 10perec szünetet óránként stb, lazíts, ne légy feszült.
Én módszerem:leülök tanulni 5deci jéghideg kakaóval vagy apentával, télen meleg kakaóval, erkélyen tanulok így friss levegő megvan, ha egy óra eltelik akkor 10 perc tv/net vagy egy kis séta és kezdem újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!