Hol találom meg a 2014 töri emelthez a témaköröket?
köszönöm a választ!
Amit elsőnek linkeltél azt én is megtaláltam, de pl. a 2011-es törinél volt egy olyan segédlet, amibe le volt írva, hogy melyik oldaltól meddig van egy témakör.
Amit te linkeltél első, benne van pl. hidegháború. Arról az lenne írva, hogy 4.-es tanköny XY oldaltól -XY oldalig.
2014-et írtam 2013helyett, elnézést!
Hát ezzel még nem találkoztam. Lehet magának a tankönyvnek az oldalán vagy valami... Meg hát mindenki más könyvből tanul. Én speciel Dubcsik és Száray ötvözéséből tanulok.
Használd a tartalomjegyzéket, tuti segít. :)
Nekem a tanárom a Herber Attila és Martos Ida féle könyveket ajánlotta +Száray-t.
Már egyszer nekifutottam az emelt törinek 2011-ben, de sajnos csak írásbelizni tudtam menni, mert mikor szóbeli volt, akkor volt nekem felvételi a suliba. Jeleztem is, hogy nekem nem jó az időpont, de megmondták, hogy válaszszak a kettő közt. Ez szó szerint szívás volt, mert egyes lett a szóbelim, hiába lett kiváló az írásbeli.
Még egyszer nem fogok így járni, de sokat felejtettem, illetve még sokat kell még tanulnom.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!