Miért nem segít nekem senki?
Figyelt kérdés
Milyen munkák vannak egyáltalán? Hova érdemes tovább tanulni..? milyen fősuli vagy egyetem???2013. jan. 2. 16:41
1/4 anonim válasza:
Bővebben, miből vagy jó, mi érdekel, milyenek az eredményeid, kb hány pontod lesz?
2/4 anonim válasza:
tojd le, menj el politikusnak, munka nélkül még miniszterelnök is lehetsz, s ha tudsz másolni, köztelnökbácsi is. alap, hogy tudj őszintének tűnve szemrebbenés nélkül hazudni és gátlástalanul tedd ezt meg.
3/4 A kérdező kommentje:
majd jövőre leszek 12.es csak az évvége már beleszámít és jó lenne tudni mire összpontosítsak. Én se tudom mit akarok csinálni ez a gond! AZt se tudom miyen munkák léteznek!!!
2013. jan. 2. 16:58
4/4 anonim válasza:
Hát, ha az megynyugtat, mi se. Meg még pár millióan szintén nem tudják. Azért írtam, h menj politikusnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!