Szoftverfejlesztő OKJ. A szak pontosan mire jó? Egyetemen tanulok, de akarok csinálni egy OKJ-s képzést is.
Annyit tudok, hogy C# meg Java programnyelvet tanítanak.
A kérdés az lenne, hogy C# vagy JAVA programnyelvvel is lehet olyan grafikájú játékokat írni, mint pl a Call of duty ? Vagy a C# meg a Java csak telefon meg táblagép bu.iknak van ?
Ja és még valami! Szoftverfejlesztő OKJ-n mennyire tanuljuk meg az adott programnyelveket ? Alapszinten, vagy legalább annyira, hogy pl. saját magunk is meg tudjunk írni egy 3D-s játékprogramot ? A válaszokat előre is köszönöm!!
Egyetemen tanulsz és még nem jöttél rá, hogy a játékírásból nem lehet megélni?
Egyetemen tanulsz és nem tudod a keresőt használni?
Egyetemen tanulsz és leb*zizol egy réteget?
Kíváncsi vagyok melyik egyetem lehet ez...
A Java-ra és C#-ra is vannak olyan API-k, amikkel lehet játékot írni. C#-ra pl ott az XNA, amivel ha az ember elég ügyes jó dolgokat lehet írni PC-re és XBoxra is.
Javara van sok PC-s API, de ott az Androidos vonal.
Az egyetemi képzés valszeg magasabb szintű, mint az OKJ-s, viszont ha magadtól nem tanulsz akkor az OKJ-s sem fog neked semmit tanítani. Itt felnőttek tanulnak, nem ül melletted egy tanár, aki fogja a kezed és kattint helyetted. Vagy egyedül megtanulod, vagy megíratod mással a beadandód, vagy lehet mást tanulni.
Értem, de a kérdés nem egészen ez volt.
Hanem az, hogyha valaki ezt a szakot elvégzi, akkor az mennyi tudással rendelkezik vagyis milyen szinten tudja az adott programnyelvet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!