Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 8. osztályban milyen nehézsége...

8. osztályban milyen nehézségek várnak?

Figyelt kérdés
8.osztályba megyek és nem tudom, hogy milyen nehéz lesz a felvételi és , hogy lesznek e új tantárgyak? (Bicske iskolában)
2009. aug. 25. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most fejeztem be a 8.-at, új tantárgyak nem voltak, nekem olyan volt, mintha a 7.-ik évfolyam "folytatódott" volna.
2009. aug. 25. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én már 7 éve végeztem a 8-al,de csak jó élményeim vannak:)egy csomó idő elment a középsulik látogatásával,aztán a készülődéssel a felvételire,aztán a parázás majd amikor kiderült,hogy felvettek gimibe(húúú nagy izgalom volt,mert felvettek automatikusan egy verseny miatt:P),aztán a 2. félév már nem is érdekelt:)Nem volt semmi sem nehéz,ugyanaz volt mint a 7.szinte:)

Inkább lélekben készülődj már előre,hogy a középsuli már nem ilyen mesés és játékos lesz:)

2009. aug. 25. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon bejött a 8.:D az volt a legjobb az általánosban:)

Mentünk pár suliba látogatni,volt hogy a mi sulinkba jöttek és továbbtanulási előadás volt,lehetett kérdezni stb. Mivel mi voltunk a legnagyobbak tök jó,felnéztek ránk:D az órákon néha beszélgettünk,leveleztünk,csörgettük egymást:D

Számomra buli volt az egész:)

Nem tanultam többet,mint előző években,viszont az eredményeim jobbak voltak:) A felvételi előtti időben jobban ráhajtottunk az órákon és órák után ott lehetett maradni gyakorolni matekból és magyarból,én mindkettőre elmentem,hogy biztos felvegyenek a közgázra.

Második félévben már alig tanultunk,lesz.rtuk a sulit...De évvégim így is jobb lett mint a félévim XD

Szóval nekem jó emlék;)

És felvettek a közgázra és még most úgy örülök neki mint ha most tudtam volna meg:)

14/L

2009. aug. 25. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan mint a hetedik év, csak a különbség, hogy csak az első félév számít felvételibe, stb :)
2009. aug. 25. 20:04
 5/5 anonim válasza:
70%
Én most megyek 8-ba,és nekem azt mondták hogy most már a 8.év vége is beleszámít. =/
2009. aug. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!