Milyen kisebb jutalmazási módokat ajánlatok 1. osztályban?
Figyelt kérdés
1. osztályt kapok, és szeretném az órai munkájukat jutalmazni. Apróságra gondoltam, mint kis kép Ügyes voiltál felirattal, stb. Ötletek? Esetleg büntetés?2009. aug. 25. 18:55
1/5 anonim válasza:
Na, ezt pl most találtam ki: ki lehet vágni színes kartonból gyümölcsöket, mondjuk öt félét (alma, körte, eper, szilva, barack), mind az öt féléből jó sok darabot. Jutalomként lehet őket adni, akinek már mind az ötből van egy, az kaphat valamit (én első körben szép mesekönyvre gondoltam, de hát az nem olcsó dolog). Mondjuk nem lenne rossz, ha a papír gyümölcsre rá is írnád annak a gyereknek a nevét, aki kapja, hogy ne cserélgessék.
2/5 anonim válasza:
Nálam a kis matricáért ölni tudnának! Vannak nyomdáim is(ez a gazdaságosabb megoldás), piros és fekete pont illetve csillag is előfordul. Sok sikert! Az enyémek már 3.o-ok lesznek! De tanítok napköziben elsősöket is:)))
3/5 anonim válasza:
bár én nem tanitok,de elsős volt öcsém...
a kis levonókért tényleg ölni tudnának:D
de a nyomda is jó,lehet füzetbe könyvbe ha megérdemli
esetleg szülőkkel megbeszélni hogy párszáz fointtal beszállnak és akkor lehet olyat is ami ilyen minimális értékű (nálunk anyának van boltja,nagykerből megoldják,mint farsangkor,és tombola,meg amik vannak)
büntetésként plussz házifeladat
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó ötleteket! Még várok továbbiakat!!!!
2009. aug. 25. 20:24
5/5 anonim válasza:
Azért ne feledkezz el a tárgyiasult jutalmak mellett a mosoly, a simogatás, a szóbeli elégedettség-kifejezés adta örömről és személyiségfejlesztő hatásról! Egy egész osztályt lehet jutalmazni azzal, hogy énekelsz nekik, mesélsz nekik, improvizálsz nekik egy rajzot a táblára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!