Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretnék gyógyszerésztudomány...

Szeretnék gyógyszerésztudományi szakra menni, de____?

Figyelt kérdés

... de katasztrófális vagyok matekból...sírni tudnék... csak bizonyos területek mennek pl idióta vektorok,térgeometria, logaritmus és ezzel ki is fújt a matematika tudásom.

Fizikáról ne is ejtsünk szót!!! :(

Nagyon húzós ott a matek meg a fizika,megéri így megpróbálni?

Kémiával és biosszal nincs gond, illetve kémiai számolásoknál van csak. ://////

2012. dec. 30. 00:00
1 2
 11/13 bensdorp ***** válasza:
100%

Persze, hogy elég - de minden más tárgyhoz is elég a gimiben tanult, szép is lenne, ha nem... Majd egyetemen mindent megtanul szépen az ember, ami ott új elvárás.

Kérdező, döntöttél már? Rengeteg időd van ám még mindent a fejedbe préselni, szóval csak akkor add fel, ha nem is vágysz annyira gyógyszerésznek!

2013. jan. 26. 11:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen döntöttem.

Most láttam, hogy emelt biosz és emelt kémia kellene.

Az emelt bioszra azt mondta a tanár,hogy nem vállalna be így utolsó évbe (emelt kémiát meg pláne) (meg úgy senki más).... egyedül meg felkészülni két emeltre ami biosz és kémia, ráadásul iskola mellett a többi érettségi tárgy is ott van (és a kémia lenne a második választott)

Most kell leadni az érettségire a jelentkezést,hogy közép,vagy emelt.

Egyértelmű, hogy le kellett erről tenni.

Megyek OKJ-ra.

Legfeljebb jövőre megpróbálom, ha addig nem találnak ki megint valami pluszt ,vagy annyira lecsökkentik a helyeket vagy bármi.

ki tudja...

2013. febr. 10. 13:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?:)
2018. aug. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!