Szeretnék gyógyszerésztudományi szakra menni, de____?
... de katasztrófális vagyok matekból...sírni tudnék... csak bizonyos területek mennek pl idióta vektorok,térgeometria, logaritmus és ezzel ki is fújt a matematika tudásom.
Fizikáról ne is ejtsünk szót!!! :(
Nagyon húzós ott a matek meg a fizika,megéri így megpróbálni?
Kémiával és biosszal nincs gond, illetve kémiai számolásoknál van csak. ://////
Persze, hogy elég - de minden más tárgyhoz is elég a gimiben tanult, szép is lenne, ha nem... Majd egyetemen mindent megtanul szépen az ember, ami ott új elvárás.
Kérdező, döntöttél már? Rengeteg időd van ám még mindent a fejedbe préselni, szóval csak akkor add fel, ha nem is vágysz annyira gyógyszerésznek!
Igen döntöttem.
Most láttam, hogy emelt biosz és emelt kémia kellene.
Az emelt bioszra azt mondta a tanár,hogy nem vállalna be így utolsó évbe (emelt kémiát meg pláne) (meg úgy senki más).... egyedül meg felkészülni két emeltre ami biosz és kémia, ráadásul iskola mellett a többi érettségi tárgy is ott van (és a kémia lenne a második választott)
Most kell leadni az érettségire a jelentkezést,hogy közép,vagy emelt.
Egyértelmű, hogy le kellett erről tenni.
Megyek OKJ-ra.
Legfeljebb jövőre megpróbálom, ha addig nem találnak ki megint valami pluszt ,vagy annyira lecsökkentik a helyeket vagy bármi.
ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!