Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljam azt, amihez...

Hogyan tanuljam azt, amihez nincs kedvem?

Figyelt kérdés
A jogsi megszerzésére tanulok, csak semmi kedvem, hangulatom, erőm nincs. Két napom van hátra még. Tippek?
2009. aug. 25. 11:56
 1/5 anonim válasza:
75%

ha körbe nézel a világban akkorazt látod, hogy a legtöbb ember nem viszi semmire, mert nincs kitartása! Én elhiszem, hogy nincs kedved hozzá, de gondold el hogy egy pár éven belül milyen ciki lesz ha nincs jogsid! Egy kérdésem lenne: kell az a jogsi vagy nem?Nézd én humán agyú vagyok és közgazdász szakra járok, mert ebben van a jövő és üzletkötéssel szertenék foglalkozni! van egy csomó matematikával kapcsolatos tantárgyam, ami olykor olykor nehezen megy és mégsem adom fel!

Szóval csak annyit javaslok neked, hogy legyen kitartásod, mert ha ehhez nincs akkor hogyan fogod a későbbiekben felépítened a jövődet?:-)

2009. aug. 25. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy összeszeded magad. gondolj arra, milyen jó lesz, ha túlvagy rajta. néha muszáj megerőszakolnunk saját magunkat.
2009. aug. 25. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nézd én humán agyú vagyok és közgazdász szakra járok, mert ebben van a jövő és üzletkötéssel szertenék foglalkozni! van egy csomó matematikával kapcsolatos tantárgyam, ami olykor olykor nehezen megy és mégsem adom fel!"

Dettó én is,mondjuk én humán-művész és éttermet szeretnék ezért járok közgázra:D

Kitartás és kitartás:DEngem sem érdekel sokminden de tanulom mert csak ezáltal tudok eljutni a célhoz:D

Tedd te is ezt,nem vezsíthetsz semmit:))

2009. aug. 25. 12:51
 4/5 anonim válasza:
Hé, ha nem roli haverom vagy te kérdező, halljak meg. Gondolj arra hogy kölcsönkapod a chevroletemet ha megcsinálod :))
2009. aug. 27. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem Roli vagyok, de igényt tartok rá :D
2009. aug. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!