Hogy néz ki/Minek kell benne lennie egy írásos kérelemben?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vettek fel koleszba, azonban fel lehet lebbezni "beadott írásos kérelemben"...tudnátok segíteni hogy milyen is egy írásos kérelem? Tud valaki linkelni nekem esteleg egy példát/sémát/alapot, ami alapján megírhatnám? Vagy tudnátok tippeket adni, hogy miket írjak bele, milyen formában írjam? Mi az amire figyeljek?2009. aug. 24. 19:39
1/2 anonim válasza:
szia. nem online úton kell fellebbezni? a neptunon? nem tudom, melyik suliról van szó, de ilyeneket találtam, remélem ki tudsz indulni belőle. a helyedben felhívnám a suli tanulmányi osztályát vagy a hallgatói önkormányzatot (ők lehet, hogy tudnak adni szabályos nyomtatványt)
sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:
A PTE-PMMK-ról van szó... (Boszorkány, Jakabhegyi, Szántó kollégiumokat jelöltem)
A levélbe pedig csak annyit írtak, hogy írásos kérelem formájában adjam be fellebbezésemet.
Köszi a segítséget!
2009. aug. 24. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!