Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap fizikából pótvizsgázok,...

Holnap fizikából pótvizsgázok, és nagyon félek, izgulok. Mit csináljak? Pár kérdés lenn,

Figyelt kérdés

Nos a kérdések:

1. Mit tegyek reggel? Cigi serkent majd, vagy inkább fordítva?

2. Mit egyek? Csoki biztos lesz, de egyek rendesen, legalább egy szendvicset attól jobban fog az agy, vagy maradjon csak a csoki?

3. Mit ne egyek?

4. Melyik lenne a jobb? 6kor felkelni, de átolvasni a tételeket, vagy 7kor kelni (tovább aludni egy órával) de egyből menni pótviszgázni, és max a buszon átolvasni?

5. Az energiaital serenti az agyat, vagy épp gátolja a gondolkodásban?

6.Tuti, hogy nagyon izgulni fogok, és lehet, hogy el fogok felejteni sok mindent. Erre valami trükköt ötletet kérnék szépen.

7. Tényleg használ, ha 21kor max. 22kor fekszek le? Tényleg kipihentem leszek a több alvástól? (Máskor 23-23:30kor szoktam)

És végül: 8. Aki már írásbelizett fizikából, várom tapasztalatát, nekem most 10 vagy 11 múlik rajta!

Köszönöm, hogy végigolvastad, és köszi a választ! :)

2009. aug. 24. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én javaslataim:

-este még nézd át az anyagot ha úgy jól esik, de ne vidd túlzásba, viszont másnap már semmiféleképpen sem, mert össze fogsz zavarodni

-vizsga előtt egyél csokit és valami olyan kaját, amit nagyon szeretsz-->a boldogság hormon termelés csökkenti az idegességet, ellazít, és sokkal jobban fog menni a vizsga

-a jó alvás elengedhetetlenül szükséges

-javaslom, ha reggel rosszul kelsz, igyál egy jó pohár kávét (fontos a minőség)

2009. aug. 24. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi, és várok még válaszokat/tapaszatalatokat
2009. aug. 24. 17:25
 3/6 anonim válasza:

1. a cigaretta megnyugtat, tehát érdemes előtte szívni.

2. a nehéz ételek fogyasztásától is mehet el energiád, ezért valami müzlifélét egyél szerintem, az energiát ad, és lehetőleg étcsokoládét egyél.

3. nehéz ételeket, pl. töltött káposzta, pörkölt, stb.

4. ha biztosan tudsz mindent, akkor elég 7-kor kelned, de ha nem, akkor tényleg hatkor, de álmosság ellen zuhanyozhatsz is, hátha felfrissülsz.

5. energiaitalt csak keveset érdemes innod, mert nagyon ideges leszel a sok koffein hatására.

6.a pótvizsga előtt közvetlen rengetegszer olvassad át a tanulnivalót, és amikor vizsgázol, akkor ne figyelj semmire, felejts el mindent, és erősen koncentrálj a kérdésre.

7. érdemes korábban lefeküdnöd, ha netán nem bírsz aludni, akkor még átolvashatod amit kell.

2009. aug. 24. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
sikerült?? :)
2009. nov. 18. 22:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem :S
2009. nov. 19. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Tanulni kéne, leszokni a cigiről és nem másoktól várni a válaszokat, hanem kifejleszteni magadban 1 olyan önbizalmat, mitől olyan igényes leszel, hogy nem buksz meg, főleg nem 2x(évvége, pótvizsga...

Emberne kell lenni, nem állatnak, az ember hasznlja azeszét és nem követel lassúöngyilkosságot mérgező nikotinnal... jaj

2010. márc. 23. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!