Ciki, ha anyukám elkísér a kollégiumi beköltözésre?
Eygetemről van szó, most vagyok gólya...őszinte véleményeket várok.. :)
Ja, amúgy nem azért fog elkísérni, mert olyan túlaggódós (nem az), egyszerűen rengeteg cuccom van, és segíteni szeretne, meg ha látjuk a beköltözésnél, hogy valami hiányzik, kell, akkor el tudunk menni megvenni.
Egyáltalán nem ciki. Engem és a páromat is kísérte annak idején az anyukája. Valószínűleg, 1-2 kivétel lesz, akit nem kísér legalább anyu, apu, tesó, haver stb.
Ez ilyenkor normális, végül is a legtöbb 18 évesnek nincs saját autója, akkor mégis ki vigye el a cuccait a koliba?
Szóval nyugi, nem az.
Szerintem ez teljesen természetes. Sőt, az fura, ha valakit nem kísérnek el. Ha másért nem, kell a segítség a sok cuccal.:)
Nagyobbik lányom már egyetemista, beköltözéskor mindig visszük kocsival, ahogy látom a többieket is kísérik a szülők. Év közben is néha meglátogatom, mindig büszkén mutogatja "otthonát". Szobatársaival is jó a viszonyom, az ő szüleiket is ismerjük. A kisebbik lányom is most lesz gólya, neki is természetes, hogy visszük.
Szóval szerintem egyáltalán ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!