Újra lehet rakni az érettségit?
Figyelt kérdés
Nekem már megvan,de tegyük fel,nem vagyok megelégedve vele,újra rakhatom? Érdekelne ha újra rakhatom akkor mi a folyamata a dolognak? kell fizetni?.köszi előre is2009. aug. 23. 13:56
1/4 anonim válasza:
persze.tehetsz szintemelőt,vagy javítóvizsgát is.a legjobb ha bemész a régi sulidba,ahol elsőre is csináltad,és ott érdeklődsz.sajna nem tudom 100%ra,h.mennyibe kerül...de a suliban megmondják.a lényeg,h.megteheted.
2/4 anonim válasza:
Igen. Jelentkezhetsz a régi gimidben is, de az okévnél is, és akkor ők küldenek ki egy lakóhelyedhez közeli suliba.
A fizetendő díj egy vizsgarészből álló tárgynál (csak szóbeli) 8000, több részből állónál 12000, nyelv, testnevelés, info pedig 20000 (természetesen tárgyanként).
Bármely tárgyból jelentkezhetsz érettségire, olyanból is, amit nem tanultál a gimiben.
3/4 anonim válasza:
Ismétlő vizsgának hívják, pénzbe kerül, a [link] oldalon van információ a jelentkezésről
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől a hasznos válaszokat! :)
2009. aug. 23. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!