érettségit 9 osztállyal, és egy tanfolyamon szerzett szakmával 28 évessen le lehet rakni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 20:11
1/6 anonim válasza:
Nem, a kimaradta 3 évet estin meg kell csinálnod.
2/6 anonim válasza:
nem olyan nehéz az az érettségi. ha 18 éves kis taknyosok minden akarat nélkül meg tudják csinálni, akkor egy felnőtt ember, aki még akarja is, simán:)
18/l
3/6 A kérdező kommentje:
mért kell három évet?milyen három évet?
2010. máj. 24. 21:03
4/6 anonim válasza:
Gondolom, az előző válaszoló úgy értelmezte a 9 évet, hogy 8 általános + a középiskolás 9. év. Én is így értelmezem.
Érettségire csak akkor mehetsz, ha az adott tárgyakból teljesítetted a tantárgyi követelményeket (idegen nyelv, magyar, töri, matek esetén ez 4 középiskolai év, a választható tárgyak esetén ez 2-4 év tárgytól függően).
Szerintem, úgy a leggyorsabb, ha 10., 11. és 12. évből osztályozó vizsgát teszel (otthon felkészülsz rá, és akkor nem kell esti iskola), és így már jelentkezhetsz érettségire.
5/6 anonim válasza:
Én így értelmezem a kérdésed, meg van a nyolc általános, plusz egy év gimi, magyarul még kell 3 év, hogy meglegyen a kötelező óraszám és tananyag, amivel érettségit tehetsz. Vagy nem ez volt a kérdés? Barátnőm egy évet járt középsuliba és 25 évesen most ki kell járnia esti gimibe a maradék 3 évet. Nem nehéz hetente kétszer 3-4 órát bent ülsz, vagy nem, mert épp nem tudsz, havonta egyszer írsz egy dolit, befizetsz 10 ezret egy évre és meg van az érettségid.
6/6 anonim válasza:
Utolsónak: Én is estin érettségiztem, és nem a 10.000ft ért lett meg az érettségim! Szal ez hülyeség, nem minden sulira igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!