Asdnoname kérdése:
Hogyan vegyem rá anyut, hogy átengedjen a másik suliba?
Figyelt kérdés
Na szóval, egyszerűen nem bírom már a sulimba az ott lévő életet.... Totálisan nyomorék az egész osztályom átakarok menni egy másik suliba ,mert annyira szar ,hogy ott szórakoznak velem nem bírom már.... Komolyan tegnap sóskávét,vizes zokniba(+ így aludtam), kimentem boxerbe hóba 15 percre ,de semmi betegséget nem kaptam el ,mert már nem bírom az ottlévő életet azért csináltam ezt ,mert az utolsó hét is kibírhatatlan a szünetig inkább lógnék minthogy mennyek suliba... ma is próbálkozom majd hánytatással szerintem aki tudja az tudja milyen szar ,ha utálnak a suliba.... Pedig nincs baj Hajdúböszörményi vagyok itt Böszörménybe rengetegen ismernek rengeteg emberrel jóba vagyok ... És nem is az a looser típus vagyok 14éves vagyok 9 barátnőm volt eddig rengeteg celebet ismerek Böszörményből kik voltak már mellettem sokszor csak sorolhatnám ,hogy mikor és hányszor.... Szóval nem az a baj ,hogy looser vagyok meg nem is az ,hogy nehezen megy az ismerkedés ,de Debreceni nyomorékokkal nekem nem megy hatalmas az egójuk az a baj verekedni meg nem akarok ,mert akikkel szarba vagyok ezekből 3an MMA-znak a többi vagy thai-boxol vagy judo-zott, vagy karate vagy kick-boxolt én is kick-boxoltam 2 évet ,de akkoris az osztály fele csinált valami küzdősportot 35 fiú egy osztályba... a másik fél osztályt leszarom ,mert nem is érdekelnek + nem is pofáznak ,de aki küzdősportozik annak van egója és mindig pattog... vagy engem vagy valaki mást vesznek a szórakozás témájába és anyámat mostmár ráakarom venni ,hogy átmehessek egy másik suliba ahol rengeteg spanom van és jó suli ott nem lenne ekkora gond.... Hogyan vegyem rá ,hogy megértse nekem ez így nagyon szar? Már nembíorm ki.... Mindig jófej voltam sok mindenkihez és ez a hála nyomorék az egész osztályom .... Szánalmasnak érzem ha anyámnak ezt kell elmondanom ,hogy az osztályom miatt ,mert mindig tudta ,hogy a barátaimmal sose volt gond mostmeg biztos gyökerebbnek fog nézni hogy nekem ilyennel is van gond eddig meg sose volt és télleg igaz eddig annyi haverom volt annyit csavarogtam sok haverommal a nyaramat egésznap lógtam mindig csak ismerkedtem és nagyon sokan mellettem lennének már a bajban is de ezeket én nem tűröm már anyámat kéne rávenni .... Csak egy gond van ,hogy ahol én vagyok suliba itt van az a szak ahol érettségi után felvesznek abba a suliba ahol igazán szerettem volna menni technikusira és ott ahova mennék át suliba ott nem igen lehetne ezt ... Már abba se bízom ,hogy megbuknának egy páran az osztályból és onnan beindulnék én is .... Muszály átmennem segítsetek ....2012. dec. 17. 16:15
1/2 anonim válasza:
Hát talán ha neki is ugyanígy elmesélnéd a problémádat, lehet megértené. Mondjad hogy tudom hogy ez nagy kérés de, van ez meg ez a problémám és....
Hogyha azt mondja hogy itt kell maradnod akkor meg próbálj beilleszkedni ide (tudom lehetetlenül hangzik).
"Totálisan nyomorék az egész osztályom"
Biztos van olyan az osztályodban akivel esetleg összehaverkodhatnál!?Nem hiszem el hogy 1 ember sincs aki egy kicsit is normális.(lehet hogy nem velük van a baj , és ezt most nem sértésnek szánom)
Ez meg hogy beteg szeretnél lenni nem megoldás...(maximum 1-2 hétig ha beválik ) Utána úgyis vissza kell menned suliba.
Próbálkozz többször anyukádnál hát ha egyszer csak...
Remélem tudtam segíteni! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Hát csak téliszünetig szeretnék beteg lenni addig se lássam ... de érdekes amúgy évfolyamból ismerek 50 embert kb :)
2012. dec. 17. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!