Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés: egy környezet...

Elméleti kérdés: egy környezetmérnöknek van beleszólása a városrendezésbe?

Figyelt kérdés

Ugye egy utca vagy tér átépítése csapatmunka, gondolom főként építőmérnökökből, esetleg kertészmérnökökből, mit tudom én milyen mérnökökből áll a csapat.

De vannak ott környezetvédelmi kérdések is.

Egy ilyen csapatban tud érdemi munkát végezni egy környezetmérnök?

Teljesen elméleti kérdés, mert tisztában vagyok a kilátásokkal :D

2012. dec. 17. 12:36
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Tőlünk nyugatabbra már egyenesen szükséges egy városrendezéshez környezetmérnök szakvéleménye/asszisztációja,kiemelten olyan városokban,melyek környezetvédelmi/tájvédelmi helyek,nemzeti parkok mellett/-ban vannak.Írországban és Kanadában legalábbis így működik a dolog,tapasztaltam.

Itthon,ha képviselő úr azt mondja:ennek a rétnek a közepén holnaptól szennyvíztározó,játszótér és szemétégető lesz,akkor az úgy lesz,mert van az a pénz...elvek meg a kanyarban...

2012. dec. 20. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Jaj de jó, akkor megyek nyugatra :D

Köszönöm a választ!

Jó, hogy megértetted a kérdésemet, így értettem.

Vártam, hogy bírják, hogy ilyet ne várjak, ezzel el se lehet helyezkedni, stb... Ezt tudom... :D

2012. dec. 23. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!