Ha annyi pénzt nyernétek amennyiből vissza tudnátok egy összegben fizetni a diákhitelt, de akkor nem maradna belőle semmi, akkor megtennétek?
Figyelt kérdés
A történethez hozzátartozik, hogy nagyon csórók vagytok, de tényleg (NEM azok akiknek luxus villájuk van és sírnak, hogy hű de szegények, mert egy évben nem 5-ször csak 2-szer voltak a Kanári szigeteken), szó szerint még sosem volt ennyi pénz a kezetekben. Jó lenne egy-két használható bútor, egy ősrégi rozzant kocsi, egy pár napos nyaralás, egy pár új ruha, (olyan alapvető dolgok amikbe mások beleszületnek). Viszont jó lenne a tartozáson túl lenni. Kifizetnétek egy részt, a többit másra költenétek, vagy inkább továbbra is a párizsis kenyér lenne a legjobb kaja az asztalotokon, csak legalább a tartozás le legyen tudva?2012. dec. 17. 11:30
11/12 anonim válasza:
azonnal visszafizetném. :) én most fogom felvenni valószínűleg,mert nincs más választásom.
Elsőnek: akkor tanulj te barom! én 6 éve tanulok,majdnem kitűnő voltam mindig,és nem jutok be az egyetemre ;) nem elég csak tanulni..
A hosszú válasz adójának: látom te sem voltál még szegény...
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm! Remélem nem leszek soha ilyen helyzetben, de tényleg ez lenne a legjobb megoldás egy ilyen helyzetben.
2013. febr. 27. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!