A tanár 2.5-re megadja a 3-mast?
Figyelt kérdés
én úgy tudom,hogy akkor már köteles megadni a jobb jegyet vagy nem?2012. dec. 11. 19:58
1/9 anonim válasza:
Egyrészt nem köteles megadni, másrészt ha feleltet érte, és kapsz egy gyenge kettest, akkor máris eldőlt.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire bír, nem köteles, ha kedvel téged valószínűleg megadja
3/9 anonim válasza:
Szerintem erre (még?) nincs törvény
5/9 anonim válasza:
Azt tudom hogy a 4-est 3,7-től adják meg. Gondolom itt 2,7-re a 3-ast.
6/9 anonim válasza:
Hát tanárfüggő volt egy gyerek akinek a kitünője mult a törin...4.74re állt a tanár utcsó 2 hétbe mondta neki h megadom nem kelk érte felelned stb erre 4es lett mert 4,76tól lett volna 5ös am általánosba volt...sok tanár 2.5re megadja
7/9 anonim válasza:
Nálunk 75-től adják meg a jobb jegyet... nem köteles megadni, osztálytársam is így állt, és mikor megkérdezte a tanártól h miért nem kapja meg a hármast, a válasz ennyi volt: mert nem tudod hármasra.
8/9 anonim válasza:
Nálunk ,5 -től felfelé kerekítenek tehát ezt nézik 2,5
9/9 anonim válasza:
2,5 re felelned kell érte nàlunk ez így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!