Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizika érettségi? Mennyire...

Fizika érettségi? Mennyire nehéz? Mennyit kell rá tanulni?

Figyelt kérdés
Várok minden tapasztalatot, véleményt, tippet.
2009. aug. 21. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
5ös lett a fizika érettségim,pedig sikhülyék voltunk:D de komolyan...begyakoroltunk minden lehetséges feladatot az irásbelire,érettségin segitettünk egymásnak,szobelin meg kicsit fel lettünk pontozva,kellett a sulinak az átlag,és mi voltunk a jótanuló osztály:D
2009. aug. 21. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is fizikából érettségiztem.Az írásbeli az olyan volt mint egy minden napos fizika dolgozat,csak több kérdés..A szóbelin ugyanúgy ki kell húznod egy tételt.Majd gondolkodás után elmondod,és végzel egy kisebb kísérletet ha lehet.Én pl: Newton törvényeit húztam ki.Elmondtam a tudós élete útját,majd végeztem kísérletet is.Kis kocsikkal kellett bemutatnom a tehetetlenség törvényét..nem volt nehéz..
2009. aug. 21. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Faktos voltam két évig, de sosem tanultam kb, max néha dolgozatra:D Érettségi előtt pedig átolvastam egy összefoglaló könyvet és megoldottam az eddigi érettségiket. A szóbeli adott, csak be kell magolni :) Nekem 91%-os lett, de szidom magam, mert hülyeségeket rontottam el:D Amúgy az idei szerintem nehezebb volt, mint az eddigiek. De tölts le egyet okm honlapjáról és nézd meg. Lehetőleg ne a legrégebbit, mert az nagyon egyszerű:S
2009. aug. 21. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is fizikából érettségiztem, mondjuk faktos voltam én is, csak aztán meggondoltam magam és középre mentem, ami 96% lett, úgy, hogy kb. két hetet tanultam.:)

A fizika írásbeli első része az nagyon könnyű, a számolások is, max egy van belőle a szivatósabb kategória(nálunk egy volt). A szóbelit meg szépen meg tudod tanulni, szóval egyáltalán nem vészes.

2009. aug. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!