Hülyeség 6 tantárgyból érettségizni?
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy ugye a matek magyar töri meg egy nyelv kötelező. aztán informatika nélkül se lehet megélni,[leakarom rakni.] de lehet hogy földrajzból szeretnék tovább menni. és akkor azt is leszeretném rakni.
mi a véleményetek?
16l
2009. aug. 20. 12:35
1/11 anonim válasza:
én is 6 tárgyból érettségiztem. a kötelezők mellett közép kémia és emelt biosz. könnyű volt. az érettségi tök nevetséges szerintem. nem kell parázni, szerintem vágj bele.
2/11 anonim válasza:
Én is az orvosi miatt 6 tárgyból érettségiztem. Igaz, előrehozottan megcsináltam a németet és a fizikát, így kicsit könnyebb volt.
3/11 anonim válasza:
Vágj bele, később meg fog térülni. én már bárom h nem érettségiztem több tárgyból és emelt szinten. de közép szinten tényleg néha nevetségesen egyszerű
4/11 anonim válasza:
én is most fogom kezdeni a 3. osztályt gimiben, a kötelezőkön kívül biztos hogy még fogok informatikából (lehet előrehozottat) lehet fizikából VAGY földrajzból is, meg még angolból is német emelt mellett, és egyáltalán nem vagyok kis stréber :) DE szerintem csak annyit vállalj amennyit biztosan elbírsz (olykor maradjon idő hétvégén bulizni is ;))
5/11 anonim válasza:
Szia! Sokan lebecsülik az emelt szintű érettségit, de szerintem a felvételihez jól fog jönni. A középszintű az, ami valójában elértéktelenedik. (Én is emelt szinten érettségiztem társadalomismeretből.) Az előrehozott érettségi jó ötlet.
6/11 anonim válasza:
szerintem se hülyeség. nyugodtan próbáld meg! és sok sikert!:)
7/11 anonim válasza:
Ha még csak 16 vagy,próbálj meg valamelyikből előrehozottat csinálni(infót,meg a föcit se túl nehéz egy évvel előbb letenni),és akkor végzősként már csak öt lesz.
8/11 anonim válasza:
Én előrehozottan letettem az info és a föci érettségit. Nem volt nagy cucc és a légkörét is megismertem egy érettséginek. A förldrajz nem is kell nekem, csak felvettem anno faktnak és azért volt:)
9/11 A kérdező kommentje:
hát most leteszem majd infót, és következő évbe lenne jó angol és föci.
de akkor ha esetleg földrajzból szeretnék tovább menni, akkor nem elég a közép?:S
2009. aug. 20. 23:04
10/11 anonim válasza:
Én a helyedben letenném a középszintű föcit az infóval együtt, utána rá egy évvel vagy az idei év végén szintemelővel az emelt szintű föcit. Legalább látnád, hogy milyen egy ilyen vizsga, mire kell jobban felkészülni, etc:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!