Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg bevezetik, hogy...

Tényleg bevezetik, hogy természeti tantárgyból is kell érettségizni?

Figyelt kérdés

Most vagyok 11.es 5éves suliba járok.A kémia reménytelen, a fizika szintúgy, földrajzot a 3 év alatt abszolut nem tanultam, biologia meg ha bejön a biokémia megintcsak halál.

Ti mit gondoltok erről, szerintetek fair bevezetni úgy, hogy eddig nem erről volt szó? szerintem felháborító.

2011. márc. 23. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt szó róla, a mi sulinkban évek óta beszéltek róla a tanárok, hogy tervezet így, tervezet úgy... Egyébként a földrajz és ezt követően a biosz a legkönnyebb a term.tud. tárgyak közül. Azt nagyobb kiszúrásnak tartom, hogy a föcit ki akarják szedni közülük.

Nem tudsz mit tenni, ha kötelező, kötelező... van rá 2 nyarad, ha más nem is...

2011. márc. 23. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha bevezetik, akkor időben szólniuk kell erről. Szóval neked még nem lesz ilyen.

Egyébként szerintem nagyon jó ötlet bevezetni. Csak az oktatás színvonalát is hozzá kellene igazítani a követelményekhez.

2011. márc. 23. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
igen bevezetik, de hogy mikor ez a kérdés...infót amugy nem lehetne még választani?, én ugy tudom hogy azt is lehetne, de nem biztos
2011. márc. 23. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
ki akarják szedni a föcit? igen az alkotmányban ugyvan, hogy én még az előző rendszerbe tartozom, dehát azt modosithatják...
2011. márc. 23. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link] 2008 óta tart a kérdés...

"A diákok választhatnának, hogy kémiából, fizikából, biológiából vagy természetismeretből szeretnének érettségizni. Az utolsó lehetőség a másik három tárgy alapvető ismereteit sűrítené össze, és azoknak lenne ideális, akik nem tanulnának tovább természettudományos területen." -> földrajz sehol... bár erről hivatalosat még nem olvastam, csak pletykaszinten hallottam...

2011. márc. 23. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
amíg csak pletykaszinten megy, arra az iskolák nem készülhetnek fel, tehát azzal nem jó jönni, hogy de már régebben is pletykáltak meg beszéltek róla. Elméletileg nem lehetne úgy módosítani, hogy az olyan embereket is érintsen, akiknél még nem erre készültek, de tényleg ma már semmit nem lehet kizárni.
2011. márc. 23. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Nézd meg a régi biológia érettségiket, körülbelül a tiéd is olyan lesz.
2011. márc. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!