Tényleg bevezetik, hogy természeti tantárgyból is kell érettségizni?
Most vagyok 11.es 5éves suliba járok.A kémia reménytelen, a fizika szintúgy, földrajzot a 3 év alatt abszolut nem tanultam, biologia meg ha bejön a biokémia megintcsak halál.
Ti mit gondoltok erről, szerintetek fair bevezetni úgy, hogy eddig nem erről volt szó? szerintem felháborító.
Volt szó róla, a mi sulinkban évek óta beszéltek róla a tanárok, hogy tervezet így, tervezet úgy... Egyébként a földrajz és ezt követően a biosz a legkönnyebb a term.tud. tárgyak közül. Azt nagyobb kiszúrásnak tartom, hogy a föcit ki akarják szedni közülük.
Nem tudsz mit tenni, ha kötelező, kötelező... van rá 2 nyarad, ha más nem is...
Ha bevezetik, akkor időben szólniuk kell erről. Szóval neked még nem lesz ilyen.
Egyébként szerintem nagyon jó ötlet bevezetni. Csak az oktatás színvonalát is hozzá kellene igazítani a követelményekhez.
[link] 2008 óta tart a kérdés...
"A diákok választhatnának, hogy kémiából, fizikából, biológiából vagy természetismeretből szeretnének érettségizni. Az utolsó lehetőség a másik három tárgy alapvető ismereteit sűrítené össze, és azoknak lenne ideális, akik nem tanulnának tovább természettudományos területen." -> földrajz sehol... bár erről hivatalosat még nem olvastam, csak pletykaszinten hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!