Iskolaköpeny: IGEN vagy NEM?
Előadásomhoz készítenék statisztikát a válaszaitokból. Elég annyit írni, hogy igen vagy nem, tehát szerinted jó-e az iskolaköpeny, vagy nem. De aki szeretné kifejteni véleményét, szívesen veszem. Nagy segítség lenne.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Szerintem nem. Butaság, főleg azzal az indokkal amivel be akarták vezetni. (Szegény-gazdag közötti ellentét leplezése)
Attól, hogy letakarod a gazdag Adidas pólóját és Puma pulóverét, a DG farmer és NIKE cipő ugyanúgy kivillan, ahogy a 100 ezres okostelefon és a 20 ezres karóra is, vagy az arany nyaklánc...
És a gyerek is elmeséli, hogy nyáron nem a helyi bányatóban nyaralt hanem a Bahamákon...
NEM!
Az egyik válaszoló nagyon jól leírta, hogy miért nem lenne jó, pontosabban megoldás a problémára. Valaki mondta, hogy nézzem abból a szempontból, hogy a lányok legalább nem fognak olyan közönségesen kinézni, de amennyire én ismerem pl. az osztálytársnőimet, még így is könnyen megtalálnák a módjá...
NEM!
Még nincs gyerekem de...
Az én gyerekemre sosem adnék. Az iskolának nincs is joga kötelezően előírni!
Ehhez csak a rendszerváltás előtt (1990 előtt) volt joga az iskolának. Azóta NINCS joga!
Az uniformizálás megöli az egyéniséget.
Pont az a jó, hogy mindenki más és más.Mindenki öltözzön úgy, ahogy jól érzi magát.
Egyébként felesleges ezen agyalni :)
A Kormány NEM tervezi a kötelezővé tételt! :) Ez csak HOffmann Rózsa EGYÉNI gondolata volt....
Nem lesz kötelező az iskolaköpeny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!