Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet könnyen tanulni?

Hogy lehet könnyen tanulni?

Figyelt kérdés
nem vagyok jó tanuló mert nincsen türelmem megtanulni az anyagot és nem tanulok gyorsan van valami könnyű tanulási módszer?
2009. aug. 20. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Én jó helyzetben vagyok,mert órán nagyon sok minden megmarad a fejemben és otthon igazából nem szoktam tanulni,óra elött gyorsan átnézem aztán kész és kitünő vagyok.Először mindig a szóbelit tanuld meg,utána az írásbeli és mindig a legnehezebbel kezdd,aztán lazíthatsz. Tanulás közben tarts sok pihenőt,mozogj vagy egyél valamit. Próbálj valami érdekeset találni a tananyagban.Tudom,hogy mindenki ezt mondja,de igaz. Próbáld fejleszteni az emlékezeted.Sok sikert.
2009. aug. 21. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!