Holnap lesz a konpetencia felmérés (ha jól írtam=) ) , és azt le szabadna osztályoznia a tanárnak?
Én egy általános iskolában dolgozok!
Figyeljetek!
Ez a kompetenciamérés egy nagy hülyeség! De tényleg...kitalálták a nagy okosok.
A szívás az az, hogy a tanulóknak kell kitölteni és nem az agyasoknak (a parlamentben, Oktatási tárca).
Szóval oda akarok kilyukadni, hogy a tanár nem dönheti el, hogy megíratja-e vagy sem.
Viszont vagy egy rossz hírem, leosztályozhatja. :-(
Ez szerintem nem fair dolog.
De nemcsak a tanulók oldalát látom, hanem a a pedagógusét is. Ők sem értenek egyet vele, ezt higgyétek el.
Mert sok hülyeség van benne.
Na szóval...ne legyél elkeseredve.
Diákként: eddig a kompetenciamérés volt az egyetlen valamire való "dolgozat" amit irattak velünk, mert legalább nem a bemagolnivaló kell hozzá... A tanár bármit leosztályozhat az az igazság, többek közt ezt is. A mi osztályunkban az volt a tapasztalat (emlékeim szerint sikerült eddig 3szor kifognom, de lehet hogy csak kétszer), hogy annak lett a legszarabb aki színötös volt... Ezen kívül a szakképzősök a szomszéd suliban jobban megírták mint mi gimisek...
Remélem jól sikerült megírnod :)
A tisztelt tanerőnek üzenem: nekünk meg az veszi el egy fél napunkat hogy tanuljunk az adott dolgozatra, ráadásul minden tanár elvárja hogy az ő tárgyából készüljünk, mert csak az számít. Tehát a tanárnak fél nap a feladatsor, fél nap a javítás, egy témakörből mondjuk 4 feladatsor kell, amit többnyire évekig használnak a tanárok (tapasztalatom szerint), míg nekünk témakörönként és tantárgyanként fél nap, aki becsületes és nem ragad rá egyből órán az anyag, az ötösért fel sem kel a könyvektől, még hétvégén, nyáron sem. Bocsánat az offolásért, de épp 2 nap alatt 4 témazáróra kell tanulnom, és minden órán azt hallom hogy év vége van és még nem vagyunk lezárva, ami csak a mi hibánk lehet... Szeretem a tanárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!