Holnap lesz a konpetencia felmérés (ha jól írtam=) ) , és azt le szabadna osztályoznia a tanárnak?
Nálunk is ezzel fenyegettek, hogy osztályoznak, aztán mikor kiderült, hogy milyen jó lett az eredmény: "najó, inkább hagyjuk"....
De -szerintem- "az iskola demokratikus intézmény, ahol a tanár szava dönt". Azaz, ő dönti el, hogy mit osztályoz és mit nem.
Szia!
Elvileg leszabad, én is holnap fogom írni, és nálunk is lefénymásolják a papírokat, és leosztályozzák. Hidd el, ilyenkor év végén már nem számít sokat (főleg ha 8. osztályba jársz) ezzel csak fenyegetni akarnak. Egyébként sem kell parázni ettől az egész felméréstől, úgyis az új iskolában év közben is átrakhatnak nívóba, vagy gyengébb csoportba.
Na parázz egy kompetenciaméréstől!
Én is írtam 10-ikben, nem volt egy ördöngösség. Kicsit talán sok a feladat, de megoldható. Csak jól olvasd el a kérdést és értelmezve adj választ!
Sok sikert!
rosszul írtad;D
le szabad osztályozni, nálunk is az volt hatodikban meg nyolciadikban, hogy leosztályozzák, és végül hagyták, mert mindenki jól elbaszta. bár most tizedikes vagyok, és itt a középiskolában azt mondták, meg se tudjuk az eredményt^^
Nem-nem jól írtam. Már amennyiben az első válaszadóra gondoltál... :)
Budapesten nekünk valóban kiváló eredményünk lett, mondjuk amúgy se vagyunk egy rossz suli. Ezek után a tanárok azt gondolták, jó lett az eredmény, minek írják be a jegyet, elég elismerés a sulinak.. (nem kell a diáknak is :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!