Aki abbahagyott egy szakot, megbánta?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 20:49
1/7 anonim válasza:
Én kétszer jelentkeztem, mind a kétszer felvettek. Először két hétig jártam, nem bántam meg, hogy otthagytam, nem volt nekem való. A második egyetememre nem iratkoztam be, azt viszont megbántam... Jövőre már határozottabb leszek.
2/7 anonim válasza:
Én ugyan még nem hagytam ott, de tervezem félévkor. Nagy vesztese leszek a dolognak, mivel jóval ponthatár feletti pontokkal rendelkeztem, de rá kellett jönnöm, hogy rossz döntést hoztam, mivel túlságosan befolyásolható voltam. Megbánni valószínűleg nem fogom, mivel jövőre már sokkal megfontoltabban fogok felvételizni.
3/7 anonim válasza:
én is második szakra járok. először vegyészmérnökin próbálkoztam, de nem igazán tetszett, átmentem kémia szakra. ez most sokkal jobb. szóval ha így vesszük nem bánom, de majd az elhelyezkedési lehetőségek mondják ki a végső szót. mérnökivel nem kéne aggódni, hogy lesz meló, vagy nem, de ttk-s vegyészként majd meglátjuk.
4/7 anonim válasza:
én nem bántam meg hogy abbahagytam a szakács szakmát mert nem szerettem, habár nekem közrejátszott az is hogy gyereket vártam
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 7. 22:45
6/7 anonim válasza:
Én ELTE matekot hagytam ott még az első félév szorgalmi időszaka után, aztán BME építőmérnökire mentem. Féltem, hogy megbánom, de egyáltalán nem bántam meg, sokkal jobban szeretem.
7/7 anonim válasza:
Én nem hagytam abba, és azt bántam meg, mert nem lehet vele elhelyezkedni és még meg is utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!