A szegedi Tömörkény vagy a Deák a jobb iskola?
Azért is írtam, hogy nem vagyok biztos benne. Nem is kell rám hallgatni. :D És írtam azt is, hogy elfogult vagyok a Tömörkénnyel szemben (én oda járok amúgy).
De most, hogy írtad, az tényleg elég rossz, hogy nincs elég hely. A tesiöltözőkről nem is beszélve, az nagyon durva szokott lenni... ha több osztálynak van egyszerre tesi órája. Van egy tesiterem, valóban, ott szoktak néha lenni előadások és effélék lenni, de az sem túl nagy, meg van egy konditerem, ami kb semmire sem jó...
Ettől függetlenül én még mindig szeretem az épület szerkezetét. :) De figyi, akármelyik suliba is mész, rosszul biztos nem jársz szerintem.
Én is Tömörkényes vagyok, és nem bántam meg, hogy ide jöttem. Sőt, semmi esetre sem mennék máshova. Olyannyira megváltoztatta az életem (pozitív értelemben) hogy ide kerültem, hogy elképesztő, egyszerűen imádom! :)
Rengeteg pozitív élményem van, bár ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!