Reál, vagy humán beállítotságú vagy?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 13:12
11/30 anonim válasza:
EGyértelműen humán, és ezt mostanában nagyon sajnálom.
13/30 anonim válasza:
Inkább reál, de a földrajzot és a számtech-et nagyon nem szeretem, nem is érdekel, és fel sem fogom..sajnos.
14/30 anonim válasza:
Abszolút humán, de nem bánnám ha vágnám a reál tárgyakat, vagy kicsit is jobban érdekelne, mint amit iskolában tanultam reál tantárgyakból. Szóval nem szeretem a reált, de jó volna ha szeretném. Ki érti? :D
15/30 anonim válasza:
Nagyon reál :) (attól megy a világ előrébb)
21F
16/30 anonim válasza:
Vegyes, de inkább reál, azt jobban is szeretem:)
17/30 anonim válasza:
Én meg azt hittem hogy a legtöbben humánt fognak írni:)
Én humánból jobb vagyok egy picivel és az jobban is érdekel de a reált is szeretem. A földrajzot én pl. nagyon unalmasnak tartom.
18/30 anonim válasza:
Vegyes, bár a humán felé hajlok jobban!
19/30 anonim válasza:
Én is reál, biológia, matek, kémia, földrajz, hmmm, imádom! :)
De a magyar és töri "tanulása" sem okoz gondot, de szeretni nem szeretem (és bevallom, ezeket inkább magolom).
20/30 anonim válasza:
reál,de a humán sem rossz,de a kémia,matek a kedvenceim, ezek a versenytantárgyaim és a biosz emberi test részeit is imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!