Ennyi idő alatt lehetséges?
2 éve érettségiztem, nem jelentkeztem egyetemre, kinn voltam külföldön, most fogok hazaköltözni.
Januártól tudnék elkezdeni felkészülni a májusi érettségire. Magyar és biológia, mind a kettő emelt szinten. (természetesen azért csinálom újra az érettségit, mert több pont kell)
Van már valamennyi alapom (közép magyart most kb 90%-osra tudnám megírni, a közép biológiát pedig kb 60%-ra).
Mindkét emeltet kb 85%-osra szeretném megírni majd.
Végül is tudom, hogy tanuláshoz ez rengeteg idő, de mégis kíváncsi vagyok mások véleményére is, hogy hogy látják a helyzetet.
Szóval végérvényesen a kérdésem, hogy lehetséges-e hogy 4 hónap alatt felkészüljek és 85%-ra megírjam a két érettségit?
Ha nem dolgozol, nem jársz mellette suliba, és tényleg rászánod az időt (nem mindig halasztva a dolgot, mondván, "még rengeteg időm van"), akkor véleményem szerint lehetséges. Egyetemen a vizsgaidőszakban is sokszor így készülnek a diákok, sokszor sikeresen.
Arra azért figyelj, hogy magyarnál az esszék javítása igen szubjektív, tehát lehet, hogy nagyon lepontoznak, mert valamiért nem tetszik az irományod a tanárnak.
De sok szerencsét! Szurkolok!
Megkérdezhetem, milyen szakra mennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!