Mit vigyek első nap a suliba? Mire lehet szükségem? Ti mit szoktatok vinni?
Eddig is sokszor bajban voltam,hogy mit vigyek,de most még inkább,mert új suli és nem tudom mire lehet szükség és mire nem.A könyveket első nap kapjuk meg azt hallottam és akkor lesz az évnyitó is.Vásárolni semmit sem vásároltunk,mert nem tudom mi kell.Szóval miket vigyek és miket ne?Milyen táskát vigyek,hogy ne legyen feltűnő h nincs benne szinte semmi se,de a tankönyvek beleférjenek?
Bocsi a sok kérdésért,de ezen agyalok már most és nem tudok döntésre jutni:D
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
Nem értem miért olyan nagy probléma ez.
Kellenek füzetek, tollak, ceruzák. A tantárgyaidat tudod, a füzeteket nagyjából meg tudod venni. (gimiben senkit nem érdekel milyen füzetbe és hogyan jegyzetelsz, olyat veszel amilyet akarsz)
És vidd a sulitáskád.
első válaszolónak:füzeteket direkt nem vettünk,mert beiratkozáskor be kellett fizetni vmi füzetcsomagra v mire.Mivel nem általános gimibe megyek,hanem szakközépiskolába nem tudom pontosan milyen óráim lesznek.Füzeteket amúgy sem vennénk,mert nővérem anno úgy járt h nem kellett füzetcsomag vettünk neki füzeteket.És első órákon mondták a tanárok h milyen füzet kell és akkor vehettünk egy csomó új füzetet-_-"
második válaszoló:
hát akkor az lesz h elviszek egy füzetet meg egy pár tollat amivel tudok írni és az iskolatáskámat:D
köszi a válaszokat mind a kettőtöknek.
órarendet is viszek:D
hát azért nekem az első hét elég fontos mivel semmit sem tudok és ez azért új suli nekem:D
Nagy táskát vigyél és biztonság kedvéért gyűrj bele egy erősebb reklámszatyrot is, ugyanis nagyon sok és nagyon nehéz könyvet kapsz. Enyém kb. 2 táska volt, ha jól emlékszem. :)
Vigyél egy üres órarendet, tollat, jegyzetfüzetet.
Ha sokáig tarthat akkor innivaló, kaja.
köszi a választ!
innivalót meg kaját viszek,mert nekünk dél körül lesz a könyvosztás(évfolyamunknak) és 8tól lesz évnyitó.Szóval rendes nap lesz szinte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!