Lányok is járnak ilyen szakra?
Figyelt kérdés
vagy ez inkább fiús szak?
orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus
2012. nov. 25. 12:27
1/6 anonim válasza:
A biológia alapvetően inkább a lányok által jellemzően szeretett tantárgy, mint sem a fiúknál. Így szerintem nagyobb az arány a lányokból ezen a szakon.
2/6 A kérdező kommentje:
igen, csak inkább a fiúk állnak közelebb az ilyen laboratóriumi dolgokhoz
vagyis én ezt gondoltam
nem értek hozzá
2012. nov. 25. 12:36
3/6 anonim válasza:
Biológia szakon is 2x többen vagyunk lányok, mint fiúk.. de nem hiszem hogy ez alapján kéne eldöntened, hogy mi akarsz lenni. Ha a munkahelyeden csak férfiak dolgoznak majd, akkor inkább munkanélküli leszel?
4/6 A kérdező kommentje:
ja nem :)
nem ez alapján akarom eldönteni
csak 2 év múlva érettségizem és most nézelődök
csak azt kérdeztem h ez mennyire csajos szak
mennyire érdekes egy lánynak, vagy inkább a fiúk számára érdekesebb
pl.: a műszaki fősulira is szívesen mennék, mert sok a pasi, de mivel tudom h engem nem érdekelne maga a szak ezért biztos nem megyek ilyen szakra
2012. nov. 25. 13:02
5/6 anonim válasza:
Totál csajos.. hiszen az MRT CT PET gépek működésén túl megtanulod milyen vizsgálathoz milyen kontrasztanyag a labor meg főképp női, de ffi is lehet. Ez főleg kémia, biosz és fizikás biokémiás, biofizikás szak. 80%-ba lányok járnak ide is.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. nov. 25. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!