BME-sek ti mennyi Ösztöndíjat kaptok havonta?
Figyelt kérdés
(Elsősorban Építőmérnöki Karon)
Előre is Köszönöm! :)
2012. nov. 22. 20:47
1/4 anonim válasza:
En ugyan gepesz vagyok, de szerintem a legtobb szakon 6-7k a minimum osztondij, es 30k korul van a teteje. Ertelemszeruen a maximumot azok kapjak, akik 5os vagy afolotti atlagot kapartak ossze elozo felevben, a minimumot meg nalunk gepeszeknel altalaban 2,8-3,1 atlagtol kapjak. Most tartok a 3. felevben, eddig meg nem volt osztondijam egyszer se, most ugy nez ki, hogy lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.:)
"Kérem a következőt.!" xD
2012. dec. 6. 19:21
3/4 anonim válasza:
Na, hát én építős vagyok. A szoc.tám. 10 ezertől kb. 25-ig megy, ezt mindenki kapja, aki kategóriás. A tanulmányi pedig kb. 10-30 ezerig megy, de ezeket részletesebben megtalálod a kari honlapokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!