Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valóban tévúton járok?

Valóban tévúton járok?

Figyelt kérdés

Idén próbálkozom másodszorra hogy felvegyenek az egyetemre és egész jók az esélyeim, DE ha mégsem sikerül azt úgy könyvelem el hogy a minkavégzésem eredményessége alacsony. Azt találtam ki megoldásnak hogy ez esetben megpróbálom végigcsinálni az idegen légió kiképzését. Előnyei: külső motiváció hajt, kemény munkavégzés, megtanít becsülni a lexikális tudást, megtanulsz franciául, a világ egyik legkeményebb képzését kapod, akkor jössz el amikor akarsz. (valószínűleg nem tudnám végigcsinálni 4s fél hónap.

Hátrányi: 100% ban leköt nem tudsz alatta mást csinálni, nem vagy a családoddal. Anyám és a tesómnak nincs vele különösebb baja csak apámnak mert hogy hű idegen légió majd biztos lelőnek (a 4és fél hónap csak az alapkiképzés ami után elengedik azt aki nem akar légiós lenni. ) na de valóban hülyeség ez?

2012. nov. 22. 12:00
 1/8 A kérdező kommentje:
kiegészíteném még azzal, hogy ugyan sokat sportolok de észrevettem magamon hogy sokat ülök a gép előtt, a tévé előtt, az akaraterőmmel is problémák vannak sokszor hamar feladom, de mindennek a vizsgája lenne most a felvétel az egyetemre, ami ha nem sikerül akkor úgy látom egy elszigetelt intenzív dologra van szükségem.
2012. nov. 22. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire vagy képben az idegenlégiót illetően, de javaslom egy-két fórumon rágd át magad, olvasgass utána, mert nagyon nem az, amit te elképzelsz. Ha ilyesmi érdekel, inkább itthon csináld meg az alapkiképzést.
2012. nov. 22. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:
gondoltam rá hogy itthon csinálok valamit de itthon nincs meg az elszigeteltség és a színvonal. átrágtam magam fórumokon és igen, az aminek gondolom, ezért írtam hogy nem valószínű hogy végig tudom csinálni mivel nem külső forrásból tájékozódtam hanem egy magyar katona írásából aki megszökött onnan.
2012. nov. 22. 13:32
 4/8 A kérdező kommentje:
de a kiképzésről bármikor eljöhetsz vagy eltanácsolhatnak, ő már leigazolt és a nagy kemény megszökés (mielőtt még valaki erdőben futó akcióhősre gondola kire folyamatosan lőnek) az volt hogy a szabadságát mo-n töltötte és nem ment vissza.
2012. nov. 22. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem azért, de alapból bejutni sem egyszerű, sőt. ha jól tudom 10-ből 8 embert nem vesznek fel. Nem az van mint néhány évtizede.
2012. nov. 22. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Kérem fókuszáljatok a kérdésre. Nem akarok bejutni, nem akarok légiós lenni (amúgy a 10 ből 8 még sok is) én csupán az alapkiképzést próbálnám meg, amiről akkor jössz el amikor kedved tartja vagy amikor eltanácdolnak.
2012. nov. 23. 00:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt irtam hogy 10-ből 8-at UTASITANAK EL.

Amúgy igen, hogy bejuss az "alapkiképzésre" akkor kell átmenj a pszichológiai teszten és te kell az egyik legyél abból a 2 felvett emberből.

2012. nov. 23. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:
najó a kérdés nem ez volt, az alapkiképzésre sok embert felvesznek és sok embert eltanácsolnak egyből (amúgy az orvosi vizsgálat miatt) és utána jön az eszméletlen szórás, belső statisztika a 400-450 emberből 19 aki az első 30 nap után mehetett az alapkiképzésre. DE KÉREM KONCENTRÁLJUNK A KÉRDÉSRE!
2012. nov. 24. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!