Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol találom a Bursa Hungarica-...

Hol találom a Bursa Hungarica-hoz az "A" típusú pályázati űrlapot?

Figyelt kérdés

Mint személy regisztráltam az eper.hu-n (ugye úgy kellett?), a regisztrációs nyilatkozatot megtaláltam, viszont az "A" típusú pályázati nyilatkozatot nem.

Hol találom?

Kérlek segítsetek holnap van a leadási határidő (nov.23)

Előre is köszi

2012. nov. 22. 07:58
 1/3 anonim válasza:
100%

Itt egy pontos link ahhoz a belépési ponthoz, ahol regisztrálni kell:

[link]

Ha megtörtént a regisztráció, utána a "pályázati kategóriák" menüponton belül lehet kiválasztani a pályázat típusát. Ezt követően katt az "Új pályázat beadása" kis ikonra. Miután elkezdted kitölteni, van lehetőséged menteni, melyet utána már a "megkezdett pályázatok" menüpontban találhatsz meg. Figyelmesen töltsd ki, majd ha minden jó, véglegesítsd. A véglegesítés után már nincs lehetőség a módosításra, úgy hogy inkább többször ellenőrizd le, hogy mindent helyesen töltöttél-e ki, mert ellenkező esetben elutasíthatják a pályázatot. Nézz utána, hogy milyen mellékleteket kér az adott település. Nálunk elsősorban Jövedelem igazolás, hallgatói jogviszony igazolás, és a családi pótlékról készült igazolás kellett. Véglegesítés után katt a nyomtatásra, mely mellett megjelenik (aktívvá válik) a "nyomtatás letöltése" menüpont. PDF-ben letöltöd, majd kinyomtatod, és a mellékletekkel együtt beviszed a helyi önkormányzathoz. Ha valami nem egyértelmű, kérdezz, és igyekszem mihamarabb válaszolni. Sok sikert hozzá :)

2012. nov. 22. 09:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nah igen, itt volt a probléma, én csak simán beírtam, hogy eper.hu, aztán onnan léptem tovább és úgy regisztráltam, nem ide...

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

2012. nov. 22. 11:08
 3/3 anonim válasza:
Nagyon szívesen, örülök hogy segíthettem :)
2012. nov. 22. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!