Nagy hülyeséget csinálok?
Figyelt kérdés
Varró nőnek tanulok. És rosszul vagyok ha valami nem sikerül. Ilyenkor mindig szét szedem az anyagot és addig próbálkozok vele amíg nem lesz jó. Most egy csodás tű párnát készítek. A tanár borzalmas. Alig segít alig lehet megérteni hogy mit kell csinálni. El rontottam a tű párnát és nagyon rossz ez nekem. Félek hogy rossz csúnya lesz. Az a gond hogy az anyag nagyon vacak ha most szét szedem akkor szerintem szét fog jönni az anyag. Csak engem annyira bánt. Minél jobban meg szeretnék felelni.2012. nov. 21. 18:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!