Ki megy tavasszal emelt kémia érettségire?
Én megyek(és bioszból is emeltezek). Hát a számolások nem igazán mennek.Most épp a szerves kémiát fejeztük be,annak már szinte minden részét értem(számolásokat nem nagyon csinálunk). Kémia kétszintű érettségi könyvből/munkafüzetből tanulunk(Villányi Attila).Hogyan készülök? hm. hát fakultáción vagyok kémiából.A könyvből tanulok,meg neten rákeresek ha nem találok vmit.Osztálytársamat néha megkérem h segítsen ha nem értek vmit.Amúgy ennyi.Heti 3 kémia órám van.Bioszból heti 5,és tagozaton vagyok.Orvos szeretnék lenni.
Leginkább a számolásoktól félek,mert azokat nem értem.Matekból jó vagyok,de ide logika is kell.Ha nekiállnék gyakorolni,sokat megoldani(pl. 5-ösöm lesz kémiából Villányi Attilás könyvből),akkor tuti jobban menne,de egyenlőre nincs időm pluszban gyakorolni,mást is kell tanulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!