Milyen könyvet ajánlakátok emelt szintű kémia érettségire való felkészüléshez?
Hát semmiképpen sem elég.
Szóval, én ezeket vettem meg 11.-be, 2 éve:
- Mozaik 11.-12. összefoglaló könyv: ez nagyon-nagyon jó, érthető és tartalmas.
- Villányi könyvek: ezeket én nem annyira tanultam, meg volt, de hogy töltögessek ilyen hülyeségeket ki, mint hidrogén elektronszerkezete, viccnek is rossz, bár tudom mindenki erre a könyvre esküszik. vannak benne amúgy olyan dolgok, melyek nagyon érthetőek és tényleg benne van minden, ami kell az érettségire.
- Ötösöm lesz kémiából: ebből készültem a számításokra. mondjuk szerintem ami benne vannak fejezetek, annak kb. csak a fele kell, mert a többi elég magas szintű. így én ebben a könyvben megcsináltam, ami szerintem fontos volt. ilyeneket hagytam ki egyébként, mint: pufferoldatok meg amikről érettségin még nem is olvastam.... de lehet attól függetlenül, hogy követelmény.
Összességében 5-ös lett az emelt kémiám. Az írásbelin sok múlik, hogy mit fogsz ki. Tavaly a kemiaerettsegi.hu statisztikái szerint a legnehezebb érettségi volt, így el is voltam keseredve a százalékomon. Mondjuk a felkészülésem a szóbelin megmutatkozott, mert majdnem max pontos lett.
A Villányi.könyvekre esküszik mindenki, mert az a legjobb, főleg emeltre.
Egyébként előzőnek: az Ötösöm lesz is Villányi-könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!