Hogyan motiváljam magam arra, hogy tanuljak?
Figyelt kérdés
Mostanában nehézségeket tapasztaltam azzal kapcsolatban, hogy elkezdjek tanulni illetve, hogy folyamatosan a tanulnivalóra koncentráljak. Ez mitől van? Hogyan tudom ezt megszüntetni?2012. nov. 20. 19:27
1/1 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Proóald meg hogy jelölj ki egy adott fejezetet vagy oldalszámot amit ha befejeztél, akkor tarthatsz egy szünetet. Vagy esetleg minden fejezet vagy lecke után egy kocka csoki. Meg kell próbálni. Mondjuk nekem már semmi sem használ, de azért remélem nálad minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!