Volt már valakinél ilyen?
Sziasztok idén év végén kell választani fakultációt na és most kezdődnek a gondok!
Tehát egyszer akarnék lenni programozó(jó vagyok matekból és fizikából).
Másrészt pedig a gyógyszerészet mert szeretem a kémiát biológiát.
De amikor leülök gondolkodni,hogy most miként legyen a jövőm mindig jönnek érvek és ellenérvek,és soha nem tudok dűlőre jutni,hogy most akkor hogyan tovább a programozással úgy vagyok hogy nagyon szeretem sokat kódolok gondolkozok,hogy hogyan lenne még hatékonyabb ez a program tehát a gondolkodásom meglenne hozzá,de ha valami nem jön össze akkor már is a másik szakirányhoz húzok amiben eddig csak gondolatban voltak dolgaim,de ott is eszembe jut,hogy 5év a képzés és megint átpártolok a programozásra,és ha sikerül valami program akkor nagyon boldog vagyok és akkor elhatározom,hogy most már nem lesz semmi kétely,hogy mit válasszak.
Járt már valaki így hogyan tudnék egyszerűen valamelyikhez ragaszkodni,hogy ne térítsen el semmi az adott céltól?
Üdv egy 16éves fiú.
Programozó: amig oda jutsz, addigra már nagyon telített lesz a szakma sztem...
de mint ahogy írtad, hogy tudod a matekot nem gondolkoztál még közgazdaságin?
Gyógyszerész: ez nekem az a szakma, hogy semmilyen... ha már a kémiát és a bioszt is szereted akk valamit kezdhetnél a genetikával és a molekulákkal... azt mondják, hogy a jövőben sok lehetőség lesz ezzel kiteljesedni ... és Svájc is elégé közel van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!