Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Eper.hu nem enged belépni a...

Eper.hu nem enged belépni a fiókomba, miért?

Figyelt kérdés
Azt írja ki, hogy hibás a jelszó és belépési név, pedig nem... mit tegyek? :(

2012. nov. 14. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ha az önkormányzat központilag megadta h kéri ak kell feltölteni, nekem csak ennyi van ott: Önkormányzat által kért kötelező mellékletek

amit az önkormányzatom honlapján találtam meg. a pályázati kiírás végén van egy 1.sz melléklet.

Gondolom máshol is hasonló.

2012. nov. 21. 16:28
 12/19 A kérdező kommentje:
na, nektek sikerül? nekem nem :(
2012. nov. 23. 16:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem ma reggelre megcsinálták. Add le jövőhéten, nem a te hibád, csak megértik.
2012. nov. 23. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem sajnos le sem sikerült adnom, hiányos volt a pályázatom... :/
2012. nov. 29. 21:41
 15/19 A kérdező kommentje:
akkor egy cipőben járunk... sajnálom :(
2012. nov. 30. 12:09
 16/19 Celebril válasza:
Halihó! Bár kicsit késve mondom, de nekem is ez volt a problémám, és úgy tudtam belépni, hogy volt a fiók-aktiváló link, amit az e-mailemre küldtek. Arra rákattintottam, és kiírta ugye, hogy ezt a fiókot már aktiválták. Ám amikor leokézom, akkor ott volt megfelelően kitöltve a bejelentkező felület, és be is tudtam lépni. Gondolom ez csak akkor működik, ha elmentetted a jelszavat, de lehet, hogy ha akkor beírod, úgy is jó.
2012. dec. 4. 23:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezt én is megpróbáltam, de nekem azt írta ki amikor rákattintottam hogy ilyen fiók nem létezik. Nekem mondjuk időben megcsinálták. Nagyon sajnálom, többiek, hogy nem sikerült. :(
2012. dec. 4. 23:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Későn írok már én is, de lehet, hogy az is problémát jelent, hogy több eper felület is van! Tehát nemcsak Bursát lehet ezen keresztül leadni, hanem egy csomó más pályázatot. Mindig figyeljétek, hogy az eper-bursába léptetek-e be, mivel nekem pont ez volt a probléma, hogy beléptem a sima pályázatkezelőbe, de az nem a bursás volt. A másik pedig az, hogy én legalább 5 üzenetet küldtem, e-mailt, az eperen keresztül, de egyre sem kaptam választ. A pályázatom most érvényes státuszban van, de még nem kaptam pénzt :D
2013. jan. 4. 10:17
 19/19 anheszenamon válasza:
Engem sem enged belépni csak kb ha 20adszorra próbálkozom, persze az ügyintéző állítja, hogy én írtam be rosszul az adatokat:@ ez is csak azért van mert korrupt az egész.
2013. máj. 8. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!