Óvónői diplomával milyen állásokat tölthetek be?
Óvodapedagógus diplomám van,de pár év óvónéniskedés után
(24 éves vagyok)már látom,hogy nem ezzel szeretnék foglalkozni.Imádom a gyerekeket,de sajnos nem megy a fegyelmezés.Szeretnek a gyerekek,a szülők is,de egy óvónőnek nem csak az a dolga,hogy szeressen,hanem hogy tudást adjon át.Ez sajnos nekem nem megy,ezért kérlek adjatok tippeket,ha tudtok,köszönöm...
Rossz hírem van óvópedagógus diplomával óvónői állást tudsz betölteni.
Még megpróbálhatsz gyerekekre vigyázni házaknál. De ha nem megy a tudás átadása és a fegyelmezés mi lesz ha saját gyereked lesz?
Gondold végig és válts pályát tanulj!
Nem tudom Te mennyire lennél vevő rá, de mostanában nagyon sokan mennek ki usába au pair-nek(csak 3-12év közötti gyerekekre kéne felügyelni, vinni őket ide-oda,semmi takarítás meg főzés meg ilyenek)
a fizu is jó+ világot látsz
Kedves utolsó rosszul tájékozott.
Az a "semmi takarítás meg főzés" az annyi,hogy a gyerekek után én pakolok össze mindent és kb 4-5x egy héten én főzök este.Ajánlanám az ügynökséget,itt szépítve minden le van írva.
Mellesleg óvodapedagógusi diplomával jöttem szóval extraordinaire minősítésem van.250$ hetente kb.197ezer forint egy hónapban.
Egy au pair Washington DC-ből
főiskolai diplomával szinte bárhová felveszik az embert:)
Ez kb a Kádár rendszerben volt igaz. Nekem két főiskolai diplomám van és pl nem vesznek fel semmi adminisztratív munkakörbe, pedig az egyik diplomám tanári.
Szia!
Kb ugyanabban a cipőben járunk, bár én kezdő vagyok. Most levelezőn tanulok mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!