Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Óvónői diplomával milyen...

Óvónői diplomával milyen állásokat tölthetek be?

Figyelt kérdés

Óvodapedagógus diplomám van,de pár év óvónéniskedés után

(24 éves vagyok)már látom,hogy nem ezzel szeretnék foglalkozni.Imádom a gyerekeket,de sajnos nem megy a fegyelmezés.Szeretnek a gyerekek,a szülők is,de egy óvónőnek nem csak az a dolga,hogy szeressen,hanem hogy tudást adjon át.Ez sajnos nekem nem megy,ezért kérlek adjatok tippeket,ha tudtok,köszönöm...

2009. aug. 13. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van óvópedagógus diplomával óvónői állást tudsz betölteni.

Még megpróbálhatsz gyerekekre vigyázni házaknál. De ha nem megy a tudás átadása és a fegyelmezés mi lesz ha saját gyereked lesz?

Gondold végig és válts pályát tanulj!

2009. aug. 13. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
A volt csoporttársaim sem óvónőként dolgoznak.Ezért érdekelt volna,hisz főiskolai diplomával szinte bárhová felveszik az embert:)
2009. aug. 14. 11:56
 3/6 anonim válasza:

Nem tudom Te mennyire lennél vevő rá, de mostanában nagyon sokan mennek ki usába au pair-nek(csak 3-12év közötti gyerekekre kéne felügyelni, vinni őket ide-oda,semmi takarítás meg főzés meg ilyenek)

a fizu is jó+ világot látsz

2009. aug. 16. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó rosszul tájékozott.

Az a "semmi takarítás meg főzés" az annyi,hogy a gyerekek után én pakolok össze mindent és kb 4-5x egy héten én főzök este.Ajánlanám az ügynökséget,itt szépítve minden le van írva.

[link]

Mellesleg óvodapedagógusi diplomával jöttem szóval extraordinaire minősítésem van.250$ hetente kb.197ezer forint egy hónapban.

Egy au pair Washington DC-ből

2010. febr. 11. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

főiskolai diplomával szinte bárhová felveszik az embert:)

Ez kb a Kádár rendszerben volt igaz. Nekem két főiskolai diplomám van és pl nem vesznek fel semmi adminisztratív munkakörbe, pedig az egyik diplomám tanári.

2010. febr. 12. 14:44
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Kb ugyanabban a cipőben járunk, bár én kezdő vagyok. Most levelezőn tanulok mást.

2010. ápr. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!