Ötös szóbeli középszinten informatika érettséginél? Tényleg inkább a "színjáték" mintsem a tudás számít?
Ugye 30 pontot kell elérni, ebből 12 a valós tudás osztályzása, a többi a kommunikáció, megfelelő szavak használata, és hasonlók. Van egy infós blog, ott azt írta a szerkesztő, hogy te vagy a színész, és a tanárok - bizottság a közönség...
Tényleg ennyire nem a tudáson múlna?
Mennyi esély van egy informatikából, és angolból is egy ötös feleletre?
Maximum pontszámot kellene elérnem mindkettőből, hogy összességében ötöst kapjak az angolra, és informatikára is.
Infóból a 20 tétel annyira nem tűnik nehéznek, mondhatni mindennapi dolgok, de egyszerre lesz nekem a szóbeli, és félek is, hogy eléggé lefogok blokkolni ott helyben, de addig biztosan, amíg a tételt ki nem húzom, és már az sem jó.
Esetleg ha valaki járt már hasonló cipőben, azt szívesen fogadnám, jól jönne... de aki nem és tanácsol/mond valamit, azt megköszönném! :)
Egyébként azért kellene, mert az ECDL vizsgát akkor kiválthatnám, az angolt pedig szimplán csak a saját közérzetem miatt. Na meg a jobb eredmény ígyse-úgyse utolsó szempont, akár továbbtanul az ember akár nem.
Meglesz a 23 pontod, hidd el. Ki is hagytam pár dolgot, mert a vírusokat húztam, és nem említett 2 vagy 3 alfajt... viszont mondtam helyettük mást, kés kérdésre is válaszoltam, gyakorlatit is megcsináltam.
Nekem 30/30 pont kell az ötöshöz, na most gondold el... :P
Sok szerencsét, reméljük a legjobbakat! :)
Mindkét érettségim teljes pontszámú lett, így csak biztatni tudok mindenkit, hajrá! :)
Ha az írásbeli jó, és a szóbelin tudsz mindent korrektül (ahogy írtam is, nem feltétlenül 100%-ra), akkor szinte biztosan felfelé fognak kerekíteni.
Sok sikert mindenkinek, srácok-lányok!
Ha túl vagytok rajta, esetleg írjatok, kíváncsi vagyok nektek hogy sikerült, mi a véleményetek, meglátásotok, akár az értékelésről, akár bármiről. :)
Gratula! :) Melyik témát húztad?
Látod, én angolból kaptam dicséretet pont ugyanezért. Infóból nem tudom miért, nem is hiányzik, meg ez így szóban jól esett, de esetleg valami papírt is adhattak volna, vagy egy sort közbeszúrni a lapra, hogy kiemelkedő eredményéért dicséretben részesítem... :)
Na, de ez már csak részletkérdés.
Tanulság: minden tételről tudni valamennyit (legjobb, ha sokat, de nem kell könyv szerint, lényeg hogy legyen miről beszélni, én pl. az A4-es két oldalát 6-7 percen át mondhattam), és kiöltözni, nagyon szépen. Nagyon sokat nyom a latban.
Üdvözlet!
Elsősorban sok szerencsét kívánok a szóbelidhez, de így hogy ilyen példát mondtál, azt hiszem ez fölösleges is. :)
Szerencsére túl vagyok a dolgon + 1 másik tantárgyon is, így marad majd májusra a 3 kötelező tantárgy, na, azoktól már kicsit jobban félek egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!