Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerült a töri OKTV-d...

Hogy sikerült a töri OKTV-d (2012/13)?

Figyelt kérdés

Én is ma írtam. Nem fogok továbbjutni. A szakirodalom szerintem jól sikerült, de a másik rész jó, ha 50%-os. :(

17L

2012. nov. 5. 19:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
és a Habsburg magyar közjogi viszonynak örültem a legjobba, pont átnéztem :) az írásképpel nekem is ugyanez a helyzet
2013. jan. 5. 12:08
 32/42 anonim válasza:

Az esszék közül számomra a skizma volt a legmeglepőbb, a demográfiai és etnikai viszonyokhoz szerintem nagyon jók voltak a források és össze lehetett szedni a fontosabb momentumokat a tananyag alapján is. Az első esszénél viszont 75%-ban a forrásokra támaszkodtam. A végzősöknek járó esszék közül a magyar töris szerintem könnyű volt, a balkáni helyzetnek viszont kevésbé örültem. A boszniai krízisről szinte semmit nem tanultunk, így ahhoz viszonyítva, hogy két forrást odarakott, nem tudtam sokat írni róla.. a többi része persze ennek, sem volt nehéz.

Az egyházszakadást én utólag olvastam el wikipédián, mindenkinek ajánlom, szerintem nagyon jól leírja és a szerzetesrendekre is rá lehet keresni. ;)

2013. jan. 6. 17:46
 33/42 liverpool123 válasza:
46 pontom lett, úgyhogy továbbjutottam. 45 pont volt az alsó határ. Ennyi ponttal még érdemes megcsinálni a pályaművet?
2013. jan. 30. 17:23
 34/42 anonim válasza:
Ma küldték meg neked? Mert nekem még semmi hír.
2013. jan. 30. 18:24
 35/42 liverpool123 válasza:
Igen, ma reggel
2013. jan. 30. 19:29
 36/42 anonim ***** válasza:
Valaki esetleg tudja, mennyire érdemes valamire kifejezetten fókuszálni a pályamunkánál? A témám "Bethlen Gábor emlékezete", ezen belül gazdaság, társadalom és művelődés. Sok helyen olvastam a "speciális téma" kifejezést, de a kiírásban nem igazán említik. Van valakinek esetleg ez irányú tapasztalata?
2013. jan. 31. 15:57
 37/42 anonim válasza:

Szerintem, ha megkérdezed a tanárodat, biztosan van benne tapasztalata. Én például viszonylag periferiális témáról írok, hogy ne legyen tucat. Persze pontos tapasztalatom nekem sincs, de ennek látom értelmét.

46 ponthoz egy nagyon jó pályamunka kell, de ha találsz valami jó témát és nem állsz érettségi előtt még, akkor megérheti megírni, nem esélytelen. ;)

2013. febr. 1. 19:45
 38/42 anonim válasza:
nekem is sikerült 49 pontom lett! Most gőzerővel nekiállok a pályamunkának
2013. febr. 2. 09:00
 39/42 anonim ***** válasza:
Nos, mindenkinek sikerült elküldenie? Hogy ment? :)
2013. febr. 25. 16:13
 40/42 anonim válasza:
Elküldtem már csütörtökön. Hát...életem eddigi lezűrösebb 3 hete volt:D Remélem megérte fáradoznom:)
2013. febr. 25. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!