Hogy sikerült a töri OKTV-d (2012/13)?
Én is ma írtam. Nem fogok továbbjutni. A szakirodalom szerintem jól sikerült, de a másik rész jó, ha 50%-os. :(
17L
nekem a szakirodalmon kívül 56,5 pontom lett, tehát továbbküdhető, de szerintem a második forduló nem lesz meg.
nem tudom milyen lett a szakirodalmam
talán megvan
Köszönöm a válaszod. Volt egy olyan sor is, ahol Lipót volt az erdélyi fejedelem, ott nem tudod mi volt a helyes válasz?
A tavalyi 76 ponthoz képest mit gondoltok, hol lesz az idei küszöbérték?
Mindenkinek sok sikert!
Földrajzi hely: Karlóca
Magyar király: I. Lipót
Időpont: 1699
A földrajzi helyek között nem volt ott Karlóca.
Azért jó, hogy ennyire figyelmesen készítenek el egy ilyen kaliberű feladatlapot. A pont csak azért járt, ha Karlócát, Körösvölgyet vagy semmit sem írtál az említett helyre. Ahogy már - ha jól emlékszem - előttem is írták, emiatt tették lejjebb fél ponttal a továbbküldhetőségi ponthatárt.
Egyébként szerintem nehezebb volt a feladatlap, mint tavaly, bár én élesben idén írtam először. A szakirodalmi részben szerintem nem volt annyi buktató (Bethlen).
Nos, kinek hogy sikerült?:)
Én úgy néz ki, továbbjutottam, bár ezt csak telefonos érdeklődés után, közvetett módon tudtam meg. (Így pontszámot se tudok sajnos.) Valamilyen úton-módon még nem érkezett meg az iskolám ADAFOR-rendszerébe az eredmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!