Valaki megmondaná hány százalék most az érettségi 2es?
Mióta 25%?
Én úgy tudtam, hogy középszinten 20, 40, 60, 80% a ponthatár.
Idén még 20 százaléktól, szeptembertől azonban szigorítanak a szabályokon: a 2012-es őszi érettségin már 25 százalék kell majd az elégségeshez.
Jól írták előttem. Annyit még hozzátennék, hogy a szóbelizni 10 helyett 12%-kal lehet menni.
Üdv :)
Srácok! Annyit legyetek szíves mondani, hogy a jelenlegi osztályzás százalék szerint hogy van?
Most is kerestem, előzőleg is kerestem, de röhejesen nem találok semmilyen adatot, hogy most akkor pl. hány százaléktól ötös. Valaki világosítson fel kérem szépen, mert fontos lenne! :)
Köszi, Üdv!
Középszint: Emelt szint: Osztályzat:
80-100% 60-100% jeles (5)
60-79% 47-59% jó (4)
40-59% 33-46% közepes (3)
25-39% 25-32% elégséges (2)
0-24% 0-24% elégtelen (1)
Persze! Köszönöm szépen, komolyan mondom, lehetetlen volt ilyet találni. :)
Holnap kiderül az info és az angolom, bár bevallom, az informatikát sikerült már ma megkérdezni, és 75%... ezek szerint az még pont négyes.
Hány pontosat kellene felelnem ahhoz, hogy ötös legyen? Elvileg ha 100%-ra tudnám a tételt, esetleg pont akkor lehetne még ötös a dolog.
Nekem az infóm 81% lett, maxpontos szóbelivel 85%-ra húzhatom fel.
Ha 75%-od van, akkor gyanítom, hogy az 90 pont, +30=120. 120/150=0,8
Tehát éppen fel tudod húzni ötösre! Tanulj ezerrel. :P
Ha megvan a jeles, akkor 5500 ft-ért ECDL-t is kiválthatsz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!