Emelt informatika érettségin lehet használni más programnyelveket?
Figyelt kérdés
Mi pascalt tanulunk, de én c#-ban inkább érettségiznék, min múlik hogy biztosítják-e a programnyelvet az érettségin? Ha az iskolában nem, hol lehetne a programozást c# nyelven csinálni?2012. nov. 4. 23:55
1/4 anonim válasza:
Semmi gáz, mielőtt összeállítják a kérdéseket végigmennek az iskolákon és sütivel meg szörpivel kínálva kedvesen megkérdezik a diákokat, hogy miből szeretnének érettségizni.
2/4 anonim válasza:
montihun, hiszed vagy nem a sütitől eltekintve így van:)
A jelentkezéssel párhuzamosan (v. utánna? tanár tudni fogja) a szoftverekről kapsz "kérdőívet".
3/4 anonim válasza:
második írja jól. jelentkezel érettségire és pár hétre utána kapni fog egy programlistát. ott kiválaszthatod milyen oprendszert akarsz használni, melyik office-t, milyen programnyelvet stb.
4/4 anonim válasza:
ui.: pascalt tényleg hanyagold emelten, én is azzal írtam, és utólag rájöttem, h jobban jártam volna egy másik nyelvvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!