Ti megszoktátok már a gimit?
Figyelt kérdés
Én nem igazán... Nagyon jó fejek ott a diákok/tanárok de nagyon hiányoznak a régi osztálytársaim... nekik ez nem is olyan nehéz mivel ahova én jártam annak a sulinak van gimi része is pontosabban nem függ össze a két suli de ugyanaz az alapelvük... na mindegy a lényeg, hogy a legtöbben odamentek és csak néhány (köztük én) választottunk ki egy másik sulit. Én végül is azért mentem egy másik suliba, mert nagyon érdekel az informatika és azt szerettem volna tanulni. Ezen a héten is szerveztünk egy kis találkozót és egyszerűen nem akartam volna legszívesebben hazamenni csak már késő volt és mindenki ment... Csak nekem vannak ilyen gondjaim?2012. nov. 4. 19:09
1/2 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ismerkedhetsz, több barátod lehet :D
2/2 anonim válasza:
Nekem sokkal jobb a gimi, mint az általános, imáádom:) De ne aggódj ha mindenki jófej hamar megszokod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!