Mit tegyek? A testvérem miatt nem tudok rendesen tanulni.
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 23:14
1/7 anonim válasza:
Miért nem tudsz miatta tanulni? Zajong, vagy miért?
Szüleiddel nem lehet erről beszélni? Nincs külön szobátok?
Anno, mikor bátyám már sulis volt, én meg még ovis, anyuék irányították úgy a napirendünket, hogy ne zavarjam a bátyámat.
2/7 A kérdező kommentje:
hangosan hallgat zenét és azt mondja hogy ő nem hallgatja fülesen és egy szobában vagyunk és mondtam nekik lecsititják és utána megint kezdik probaltuk már hogy én a szobában ő pedig kint de direkt bejön hogy idegesitsen
2012. nov. 4. 00:00
3/7 A kérdező kommentje:
a zene hallgatás csak példa volt
2012. nov. 4. 00:01
4/7 anonim válasza:
szivacsos füldugó, kb 80 ft / pár...
5/7 anonim válasza:
Ez azért gáz!
Te tanulni akarsz, ő(k) szórakozni, és még Te keresd a megoldásokat... Füldugó, stb. Én nem tudnék füldugóval tanulni. Mert mindig halkan olvastam magamnak a szöveget, és kellett hogy halljam.
Ezt neki(k) kellene ésszel felérni, vagy tekintettel lenni rád. Ha nem képesek, hát a szüleidnek kellENE észrevenni ezt a gondot. Ők nem szólnak közbe, vagy nem tudnak igazságot tenni?
6/7 A kérdező kommentje:
mindegy mindenesetre megoldottuk tesommal mostmár az ügyet szerencsére. Találtam a neten a miniclip.com-on egy játékot neki és igy neki is meg nekem is jó :)
2012. nov. 4. 20:54
7/7 anonim válasza:
ismerős ilyen nálam is volt, a legdurvább h ezt érettségi előtt játszotta be, akkor én pl lementem a könyvtárba vagy barátnőmhöz :) működőképes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!