Milyen "fokozatú" volt a számotokra az érettségi?
Milyen volt az érettségi akkor amikor ti irtátok?
ugy értem hogy könnyű-nehéz
ha lehet bontsátok szét tantárgyakra s azon belül emelt vagy közép s szóbeli és irásbeli
gondolom értitek
be vagyok tojva az érettségitől szabályosan f...sok tőle
a nyíregyi krudyba járok középsuliba bár nem tudom ez jelent e valamit az átlagom 4,5 körül mozog
matekból emelet fogok rakni mivel matek tagozatos vagyok
s hol tanultatok tovább ha továbbmentetek?
A kötelező tárgyak gagyik voltak.
A magyar és a töri nevetséges, józan paraszti ésszel megírható, a matek szintén.
A nyelv is irtó egyszerű volt, de a hallgatási nekem nehéz volt (de sosem voltam jó belőle), pedig már rég megvolt a középfokú nyelvvizsgám.
A fizika közép az addigiakhoz képest nehezebb volt, de így sem volt vészes.
A biosz emelt nem volt könnyű, de megoldható volt.
Csak a német érettségim volt rosszabb 90%-nál (86%), a többi felette volt.
2009-ben érettségiztem és orvosira mentem tovább.
A magyarra és a törire csak kb. átlagos mennyiségűt tanultam, írásbeli 73 ill 76 %, szóbelik után (jó tételeket húztam és segítettek a tanárok; na persze tanultam is rá): 80 ill 86%
Angol 86%, fél év kemény gyakorlás után (nem jó a nyelvérzékem)
Biosz írásbeli 86, szóbeli után 90%. Ugyan ez is jó, de tekintve, hogy két évig sokat tanultam bioszt, nagyon sokat... lehetne jobb is.
Infó szorgalommal 93%, szóbeli után 94%.
Matek sok gyakorlással, órákra készüléssel utcsó két évben 91%.
Szerintem könnyű volt, bár amiből 90% felett voltam, arra azért sokat gyakoroltam, de az azért is van, mert rosszabb képességű vagyok az átlagnál.
Főiskolára mentem tovább, gagyi szakra, de ez más lapra tartozik.
Nem kell félned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!