Milyen szakot valasszak? Amibol kesobb meg is elek!
Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek!jovore szeretnek egyetemre jelentkezni de nem igazan tudom,hogy mely szakok hoditanak most hazankban,minthogy mar hat eve Irorszagban elek. A pszichologian gondolkozom elso kezben,de szeretnek tobb szakra jelentkezni ha veletlenul ide nem kerulnek be,aminek sajna van eselye! Imadok emberekkel dolgozni,gondolkozni,elmelkedni ,rendszerezni es hat az angol eleg jol megy! Segitsegeteket elore is koszonom!2012. nov. 1. 16:49
1/3 anonim válasza:
Ne legyél hülye, Gépészet, gépészmérnök. Problem solved.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,de azt hiszem azt elfelejtettem leirni,hogy egy human beallitottsagu no vagyok,igy ilyen teruletek mint gepeszet asszem kizarva:(
Viszont uj szak tetszett meg a fordit vagy tolmacs ,csak meg nem vagyok tisztabba vele,hogy lehetek fordito vagy tolmacs!Bar mar keresgelek eleg eroteljesen igy talaltam olyat,hogy eloszor 3 ev angol szak es majd utana 2 ev szakosodas,remelem jo uton jarok!
2012. nov. 12. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!